Komu lahko pomagam?

Psihosocialno svetovanje omogoča spremljanje in reševanje širokega spektra težav v duševnem zdravju, po drugi strani pa tudi dvig kvalitete življenja, ko nimamo večjih težav. V nekoliko drugačnih oblikah se v težavnih situacijah lahko znajdemo v vseh obdobjih življenja. Od vrste težave je odvisno, ali boste na srečanje s svetovalko prišli sami, v dvoje, ali bo na posvet prišla celotna družina.

 

Moja naloga je, da vas vodim pri globljem spoznavanju sebe in da vam ponudim orodja za soočanje s težavami. Cilj svetovanja je, da pridobite znanja in veščine, ki vam bodo v pomoč, ko se boste v prihodnosti sami spoprijemali z izzivi, s katerimi se boste srečali.

Mladostništvo je čas, v katerem imamo priložnost, da na podlagi vsega naučenega izoblikujemo unikatno osebnost. Včasih za to potrebujemo manj, včasih več truda …

Preberite več

Kamorkoli se obrnemo, naletimo na poplavo dobronamernih informacij in afirmacij za dosego sreče, svobode ter sproščenosti v življenju. Pa vendar – je to tudi za nas koristno?

Preberite več

Obdobje po upokojitvi je lahko čas novih priložnosti, ki ga nekateri izkoristijo za to, da začnejo ali dokončajo stvari, ki so jih prej odlagali. Mogoče je to čas, ko je človek več sam s seboj.

Preberite več

Če ste se odločili za spremembo, pa naj bo to osebnostna rast ali premostitev težave, je eden prvih korakov ta, da pogledate vase, pridete v stik s svojimi željami in najdete svoj notranji mir.

Preberite več

Včasih se eden ali kar oba partnerja znajdeta pred težavo, ki se na prvi pogled ne zdi rešljiva. Morda gre za odtujitev, za skok čez plot ali kaj tretjega. Postavljeni smo pred izziv: kako naprej?

Preberite več

Če govorimo, da je vsak posameznik s svojo individualnostjo zgodba zase, kaj lahko rečemo šele za družine, kjer je med sabo povezanih več takih zgodb.

Preberite več

Skupine, ki se srečujejo, predstavljajo svet v malem. Posamezniki v skupini izražajo svoja prepričanja, mnenja in strahove, od ostalih udeležencev pa nato dobijo povratno mnenje.

Preberite več


kontaktirajte me